Sven Bakx

Restauratief-tandarts

BIG-nummer 79916219902

Sven Bakx is in 2012 afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam als tandarts. In 2014 heeft Sven bij ACTA  de nascholing dentoalveolaire chirurgie in de algemene praktijk voltooid. Een aanstelling als onderzoeker bij ACTA heeft in 2014 geleid tot een wetenschappelijk artikel over röntgenfoto’s. Sinds 2016 heeft Sven veelvuldig meegelopen met specialisten op het gebied van kaakchirurgie, endodontologie, parodontologie en implantologie ter verdieping van algemeen tandheelkundige kennis.

Binnen tandheelkundig centrum Wilhelminapier richt Sven zich in nauwe samenwerking met Frank Andriessen op de restauratieve tandheelkunde op implantaten en natuurlijke elementen, totale gebitsrehabilitaties en esthetische tandheelkunde. Ook chirurgische behandelingen voorafgaand aan de volledige prothese vallen binnen de werkzaamheden.

Buiten tandheelkundig centrum Wilheminapier werkt Sven als algemeen tandarts in een praktijk in Voorschoten. Tevens is hij als dienstdoend trauma-tandarts bij de opzet van de tandartsenpost van het Haaglanden Medisch Centrum betrokken geweest en heeft daar tot januari 2019 gewerkt.

Terug naar het overzicht

Maak een afspraak

voor het inplannen van een intake-consult.
telefoon  010 - 290 95 09
Kwaliteit gegarandeerd