Als u reeds een verwijzing van uw tandarts heeft gekregen, dan kunt u zich via dit formulier aanmelden en uw verwijzing uploaden. Wij doen ons best om binnen 2 weken contact met u op te nemen voor het inplannen van een eerste afspraak. Heeft de afspraak spoed? Bel ons dan direct nadat u het onderstaande formulier heeft verzonden op 010-290 95 90.

De eerste afspraak betreft altijd een intakeconsult. Tijdens dit consult wordt er een diagnose gesteld waarna er een behandelvoorstel wordt gedaan. Na het intakeconsult kan de behandeling worden ingepland. Als u nog geen verwijzing heeft, adviseren wij u contact op te nemen met uw tandarts. U kunt dan aangeven dat u een verwijzing naar Tandheelkundig Centrum Wilhelminapier wenst.

Wilt u zich niet aanmelden maar heeft u een vraag? Laat dan een bericht achter op ons contactformulier of stuur ons een e-mail met uw vraag naar info@tandimplant.nl

LET OP: dit formulier is enkel bedoeld voor patiënten met verwijzing die zelf een afspraak willen maken. Bent u tandarts en wilt u een patiënt verwijzen? Gebruik dan ons verwijsformulier

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, bmp, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 12.
  • Sleep bestanden hierheen of
   Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, bmp, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 12.
    Selecteer hier de foto's die u digitaal wil versturen. Let op: indien u meerdere foto's wilt versturen kunt u in één keer alle foto's selecteren en vervolgens bijvoegen.
   • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Meer informatie treft u in onze Privacyverklaring.

   Icoon - Check Icoon - Locatie Icoon - Telefoon Icoon - Zoeken Icoon-Social-Facebook Icoon-Social-LinkedIn Logo - Bollen