Overige

Ziet u ook erg op tegen een bezoek aan de tandarts, laat het ons dan weten. Wij zullen dan met extra aandacht alle zaken met u bespreken en er alles aan doen om u op uw gemak te stellen. Bedenk ook dat behandelingen tegenwoordig vrijwel altijd pijnloos uitgevoerd kunnen worden. Eventueel kunnen we u een kalmerend middel voorschrijven.

U kunt rustig tandheelkundige röntgenfoto’s laten maken als u zwanger bent. Zeker als u acute klachten hebt en een röntgenfoto essentiële informatie kan opleveren voor de behandeling. De tandarts kan besluiten controlefoto’s uit te stellen tot na de bevalling, maar dit is meer om psychologische redenen voor de moeder dan vanwege de feitelijke stralingsdosis.

Voor uw gemoedsrust zullen wij een implantologische behandeling altijd liever uitstellen tot na de bevalling.

Bleken is veilig, mits goed uitgevoerd. Wij zijn deskundig en hebben veel ervaring met het bleken van tanden. Daardoor beheersen wij het bleekproces, zodat u met een gerust uw tanden bij ons kunt laten bleken.

Bleken kan met een bleekbitje als tanden nog levend zijn. Als een tand behandeld is met een wortelkanaalbehandeling kan de tand ook van binnenuit gebleekt worden. Onze endodontoloog heeft een interessant artikel geschreven over het intern bleken van tanden die behandeld zijn met een wortelkanaalbehandeling.

Een groot voordeel van onze praktijk is dat uw gebit of kroon in huis in eigen laboratorium worden vervaardigd. Onze technieker kan daardoor altijd uitgebreid met u overleggen waardoor optimaal voldaan kan worden aan uw wensen.

Bij ernstige spoedgevallen buiten kantooruren kunt u contact opnemen met onze spoedlijn op 06-24624890, uw huistandarts of de waarnemer van uw huistandarts, uw huisarts of EHBO.

De kans om een zeer mooi resultaat te bereiken is groot. Het eindresultaat hangt echter voor een groot gedeelte af van de beginsituatie, de mate van eerder botverlies en de conditie van omringend tandvlees.

Maak een afspraak

voor het inplannen van een intake-consult.
telefoon  010 - 290 95 09
Kwaliteit gegarandeerd