Tandheelkundig Centrum Wilhelminapier heeft de kwaliteit goed gewaarborgd door:

1. Bovengemiddeld veel ervaring

Door zich te toe te leggen op één vakgebied behandelen onze tandarts-specialisten dagelijks patiënten met zowel eenvoudiger als buitengewoon complexe gebitsproblematiek. Dit komt de kwaliteit van de behandeling enorm ten goede. Immers ook in de tandheelkunde geldt: des te vaker een behandeling uit wordt gevoerd, des te  beter je in in deze behandeling wordt.

2. Verspreiden van kennis aan andere tandartsen en specialisten:

  • Onze specialisten publiceren meerdere keren per jaar artikelen in tandartsmagazines en wetenschappelijke tijdschriften
  • Onze specialisten geven zelf les op de universiteit (Acta), zoals onze implantoloog Andriessen. Daar verzorgt hij al meer dan 12 jaar een zeer uitgebreide 16 daagse Masterclass Implantologie voor tandartsen
  • Regelmatig worden onze specialisten gevraagd lezingen te geven in binnen- en buitenland

3. Volgen van cursussen en nascholing in binnen en buitenland

Naast het zelf verzorgen van cursussen en lezingen wordt ons team ook voortdurend bijgeschoold door regelmatige deelname aan congressen en cursussen in binnen- en buitenland.

4. Unieke samenwerking

Daarbij werken onze verschillende tandheelkundige disciplines niet alleen nauw samen met elkaar, maar ook met uw eigen tandarts of tandprotheticus die u verwezen heeft. En ook dàt draagt bij aan de kwaliteit van de behandeling.

5. Visitaties

Tandartsspecialisten worden elke 5 jaar door de desbetreffende certificerende partij gevisiteerd. Dit geldt voor zowel de NVOI als de NVvE. Door de unieke situatie dat er 9 specialisten gecertificeerd zijn, vinden er jaarlijks visitaties plaats door deze beroepsverenigingen. Zij controleren niet alleen of de behandelingen van de specialisten voldoen aan de strenge eisen die de beroepsverenigingen stellen. Zij kijken ook of de praktijk voldoet aan alle eisen en richtlijnen binnen de tandheelkunde.

6. Certificatie.

Certificatie is dé manier om zichtbaar te maken dat onze praktijk de zaken goed op orde heeft. Wij zijn er trots op de volgende certificeringen/registraties te mogen voeren:

7. Kennis van ècht het gehele specialistische gebied

Onze tandarts-implantologen zijn opgeleid voor zowel het chirurgische deel (plaatsen van het implantaat) als het prothetische deel (plaatsen van de kroon of klikgebit). Kennis van beide is essentieel om een behandeling succesvol te laten verlopen. Hoe weet je immers of een implantaat op de juiste positie staat als je niet goed opgeleid bent in het maken van de kroon of klikgebit op de implantaten? Andere specialisaties, zoals kaakchirurgen, hebben deze kennis niet. Kaakchirurgen maken nooit zelf de kroon of klikgebit.

8. Inpandig tandtechnisch laboratorium

Voor veel behandelplannen is direct overleg met de tandtechnieker erg belangrijk. Omdat er binnen onze kliniek een tandtechnisch laboratorium gevestigd is gevestigd, vindt dit onderlinge overleg dagelijks plaats. Daardoor bereiken wij het fraaiste resultaat voor de kronen en klikgebitten voor patiënten.

9. Nieuwste apparatuur

Wij werken met de modernste apparatuur zoals een digitale mondscanner (geen afdrukken meer nodig) en een 3d CBCT scanner.

10. Geen tandheelkundige keten maar zorg op maat

 

 

Waarmee kunnen wij u helpen?

Vertel het ons tijdens een intake consult. Wij nemen de tijd voor u, luisteren goed naar uw wensen en vertellen u wat de mogelijke oplossingen zijn.

Maak vandaag nog een afspraak via het formulier of bel ons op 010 290 9509.

tandheelkundig centrum wilhelminapier
Icoon - Check Icoon - Locatie Icoon - Telefoon Icoon - Zoeken Icoon-Social-Facebook Icoon-Social-LinkedIn Logo - Bollen