Kwaliteit gegarandeerd

Implantologie is een veelomvattend vakgebied dat zich voortdurend ontwikkelt. Ons team wordt dan ook voortdurend bijgeschoold door regelmatige deelname aan congressen en cursussen in binnen- en buitenland.

Certificatie is dé manier om zichtbaar te maken dat onze praktijk de zaken goed op orde heeft. Wij zijn er trots op de volgende certificeringen te mogen voeren:

Verbintenis aan de universiteit (ACTA) en Hogeschool Utrecht

Onze implantoloog, Frank Andriessen, werkt één dag in de week als docent aan de universiteit ACTA. Hij verzorgt hier de Masterclass implantologie. Bovendien geeft hij lezingen in binnen- en buitenland en heeft wetenschappelijke artikelen gepubliceerd. Klik op de links voor een aantal voorbeelden. Onze tandprotheticus, Ralph van der Reijden, is docent bij de opleiding Tandprothetiek aan de Hogeschool Utrecht.

Implantologen Frank Andriessen en Linde van Groningen  hebben zich als een van de slechts 35 tandartsen in Nederland officieel gespecialiseerd in implantologie middels een 3-jarige MSc specialisatie aan de universiteit ACTA.


Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI)

NVOI implantoloog Rotterdam

Onze implantologen Frank Andriessen MsC, Linde van Groningen MsC, DJ English MsC en Ewout Schuringa staan geregistreerd in het NVOI-register, de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie.


Nederlandse Vereniging voor Endodontologie (NVvE)

Wilhelm Zerbst MSc en Olavo Guerreiro Viegas Msc, onze endontologen, staat ingeschreven in het NvvE-register, de Nederlandse Vereniging voor Endodontologie. Wilhelm Zerbst en Olavo Guerreiro Viegas hebben zich in Nederland officieel gespecialiseerd in endodontologie middels een 3-jarige MSc specialisatie aan de universiteit ACTA.


Bedrijfshulpverlening certificaten:

Ons gehele team wordt elk jaar uitgebreid getraind hoe wij moeten ingrijpen bij calamiteiten. Het gehele team is dan ook gecertificeerd bedrijfshulpverlener. Als er een calamiteit ontstaat dan weten we hoe wij in moeten grijpen.


Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bervordering der Tandheelkunde (KNMT)

    Wij zijn aangesloten bij onze beroepsorganisatie NMT. www.knmt.nl


Zorgkaart Nederland

De positieve of kritische opmerkingen over ons behandelcentrum worden verzameld middels een onafhankelijke organisatie, Zorgkaart Nederland. Dit houdt ons scherp en leert ons de organisatie optimaal te houden. www.zorgkaartnederland.nl

Maak een afspraak

voor het inplannen van een intake-consult.
telefoon  010 - 290 95 09
Kwaliteit gegarandeerd