Frank Andriessen

Implantoloog (NVOI geregistreerd)

BIG-nummer 09066948102

Frank Andriessen studeerde tandheelkunde aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Na 3 jaar werkzaam te zijn geweest in een algemene tandartspraktijk begon hij in 2009 met de driejarige postacademische opleiding Orale Implantologie en Prothetiek aan het ACTA. In 2012 werd hij erkend als implantoloog door de NVOI.

Naast zijn werkzaamheden bij Tandheelkundig Centrum Wilhelminapier is hij tevens docent en cursusleider van de Masterclass Implantologie op het ACTA. Ook schrijft hij voor het tandartsenmagazine Dentista en geeft regelmatig lezingen over implantologie.  Frank Andriessen heeft 10 jaar (2012-2022) in het consilium van het NVOI waar hij zich bezig hield met het toetsen van de leden van de vereniging die in aanmerking willen komen voor de registratie als implantoloog erkend door de NVOI.

Naast zijn passie voor implantologie heeft Frank speciale belangstelling voor de digitalisering in de tandheelkunde. Hij heeft twee wetenschappelijke artikelen gepubliceerd over intraorale scanners in internationale tijdschriften.

Terug naar het overzicht

Maak een afspraak

voor het inplannen van een intake-consult.
telefoon  010 - 290 95 09
Kwaliteit gegarandeerd