Onderstaand treft u een aantal voorbeelden van behandelingen die door een van onze implantologen in ons behandelcentrum zijn uitgevoerd. Klik op de groene balk onder de foto’s voor meet foto’s en een uitgebreidere omschrijving van de behandeling.

Voorbeelden van implantaten ter plaatse van voortanden:

Als een voortand niet meer gered kan worden kan er een implantaat worden geplaatst. Veelal kan dit implantaat direct na het trekken van de tand worden geplaatst. Dit wordt ook wel “immediate placement” genoemd. Soms is dit niet mogelijk en moet de tand eerst getrokken worden. Na een korte geneesperiode om het tandvlees en bot te laten genezen wordt vervolgens het implantaat . Dit wordt “early placement” genoemd.  Vooraf wordt bepaald of het direct plaatsen van het implantaat mogelijk is met een 3d-scan.

Onderstaand treft u een aantal voorbeelden van implantaten ter plaatse van voortanden. Al deze behandelingen zijn door de implantologen in ons behandelcentrum uitgevoerd.

Voorbeelden van implantaten ter plaatse van kiezen:

Ook als een kies verloren is gegaan kan deze vervangen worden voor een implantaat. Onderstaand treft u een aantal voorbeelden van de implantaatbehandelingen welke in ons behandelcentrum door onze implantologen zijn uitgevoerd.

Volledig vaste brug op implantaten

Icoon - Check Icoon - Locatie Icoon - Telefoon Icoon - Zoeken Icoon-Social-Facebook Icoon-Social-LinkedIn Logo - Bollen