Erik Harms

Tandarts-gespecialiseerd in endodontologie

BIG-nummer 99021359102

Erik Harms studeerde tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam van 1983 t/m 1988. Eind 1988 zette hij de kleine particuliere praktijk van Henk Ruskamp voort in Delft. Deze is inmiddels uitgegroeid tot een multi-discilpinair centrum met een orthodontist, een implantoloog en algemene tandartsen.

Daarnaast is er altijd tijd geweest voor part-time werkzaamheden buiten Delft: eerst 15 jaar als MFP tandarts onder Leo Visch in de Dr Daniël den Hoed kliniek in Rotterdam, daarna 5 jaar in het centrum voor bijzondere tandheelkunde in het Haga-ziekenhuis in ’s Gravenhage. Vanaf 2006 weer verenigd met Leo Visch bij Tandheelkundig Centrum Wilhelminapier. De focus lag inmiddels vooral op de endodontologie. Inmiddels is Erik al 30 jaar lid van de NVVE, lid en mede oprichter van een endo-studieclub in Zuid-Holland en enthousiast deelnemer aan vele cursussen en congressen in binnen- en buitenland.

Van 2006 tot en met de opheffing in 2016 was hij lid van de Regionale Bemiddelings Raad te ’s Gravenhage, een orgaan van de KNMT dat door de nieuwe Wkkgz overbodig is geworden. Sinds 2006 bestaan zijn werkzaamheden bij Tandheelkundig Centrum Wilhelminapier uitsluitend uit endodontologie (wortelkanaalbehandelingen).

Terug naar het overzicht

Maak een afspraak

voor het inplannen van een intake-consult.
telefoon  010 - 290 95 09
Kwaliteit gegarandeerd