Voorbeelden van een nieuw gebit (met of zonder implantaten)

Onderstaand treft u een aantal voorbeelden van behandelingen die door tandprotheticus R. van der Reijden zijn uitgevoerd. Er kan zowel een gebit zonder als met implantaten gemaakt worden. Dit hangt af van de situatie van de kaak en de wensen van de patient. Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

Kunstgebit zonder implantaten

     
Voor Na      
situatie voorsituatie met een nieuw goed gemaakt gebit Situatie bij binnenkomst: de kiezen "hangen" naar beneden. Het nieuwe gebit dat gemaakt is door tandprotheticus R. van der Reijden oogt veel natuurlijke  
Voor Na    
situatie voorsituatie met een nieuw goed gemaakt gebit
 
Situatie bij binnenkomst: de tanden zijn versleten en de kiezen "hangen" naar beneden. De nieuwe situatie is veel netter.  
Voor Na      
situatie voorsituatie met een nieuw goed gemaakt gebit Bij binnenkomst verdwijnen de voortanden achter de onderlip. Bij het nieuwe gebit is dit hersteld en is het gebit niet meer van echt te onderscheiden.  

 

Klikgebit: gebit ondersteund met implantaten

   
Voor Na    
onvoldoende kaak zorgt voor een los zittend gebitna het plaatsen van implantaten: klikgebit    

Ernstig versleten onderkaak: twee implantaten zijn geplaatst waarop een steg is gemaakt. Op deze steg vindt het nieuwe gebit zijn houvast waardoor deze veel beter zit. Deze behandeling wordt vergoed uit de basisverzekering.

Voor     Na                  
onvoldoende kaak zorgt voor een los zittend gebitklikgebitna het plaatsen van implantaten: klikgebit    

Bijna de gehele onderkaak is weggeslonken waardoor een normaal gebit niet meer goed kan functioneren. Door twee implantaten te plaatsen kan het gebit zich vast klemmen waardoor deze niet meer los komt. De behandeling werd uit de basisverzekering vergoed.

Voor Na                      
onvoldoende kaak zorgt voor een los zittend gebitklikgebitklikgebit
 

Ook de bovenkaak kan soms zo erg geslonken zijn dat het gebit niet goed meer zit. Daarom werden hier 4 implantaten geplaatst zodat het gebit weer goed vast zat. De behandeling werd vergoed uit de basisverzekering.

Voor Na  
te lage beethoogte zorgt voor ontstoken mondhoekenonvoldoende kaak zorgt voor een los zittend gebit

 
klikgebitklikgebit  

Soms zijn de onder EN de bovenkaak zo erg versleten dat beide geen voldoende retentie geven aan het gebit. Daarom zijn in dit gebit zowel in de onder als bovenkaak implantaten geplaatst waardoor deze patient weer lekker kan eten. Ook deze behandeling werd uit de basisverzekering vergoed.


Volg ons:

Maak een afspraak

Intake-gesprek altijd binnen twee weken!

formulier  via de website


telefoon  +31 (0) 10 290 95 09

Maak een afspraak

Intake-gesprek altijd binnen twee weken! maak een afspraak formulier  via de website
telefoon  +31 (0) 10 290 95 09
Kwaliteit gegarandeerd

Volg ons: