Speciaal opgeleide tandartsen voor implantaten, kunstgebitten, wortelkanaalbehandelingen, gebitsrenovaties en mondhygiëne

Al meer dan 17 jaar is Tandheelkundig Centrum Wilhelminapier gevestigd op de Wilhelminakade in Rotterdam. Wij werken met veel tandartsen uit Rotterdam en omgeving samen. Zij  kunnen patienten insturen naar een van onze gespecialiseerde tandartsen of onze mondhygiënist om gebruik te maken van onze specialistische kennis.

Wij hebben tandartsen werkzaam die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van implantaten, het uitvoeren van wortelkanaalbehandelingen, klikgebitten, uitgebreide gebitsrenovaties en mondhygiënebehandelingen. De tandartsen hebben zich deze vakgebieden niet enkel met een cursus eigen gemaakt maar na hun tandartsopleiding een meerjarige vervolgopleiding gevolgd aan de universiteit. Zij kunnen zich dan ook met recht een specialist noemen in hun vakgebied.

In ons behandelcentrum werken een NVOI geregistreerde implantoloog (gespecialiseerd in implantaten), NVVE geregistreerde endodontoloog (gespecialiseerd in wortelkanaalbehandelingen), esthetisch tandarts, tandprotheticus en mondhygiënist. Een tandarts wordt pas geregistreerd bij de NVOI of NVVE als deze een vervolgopleiding heeft gedaan om zich te specialiseren.

Wat maakt ons anders dan een gewone tandartspraktijk?

  • Binnen het centrum zit een tandtechnisch laboratorium gevestigd
  • Iedere tandarts is speciaal opgeleid en geregistreerd in zijn eigen vakgebied
  • Er wordt ruim de tijd genomen om het gekozen behandelplan uitgebreid met u door te nemen
  • Behandelaars geven les op de universiteit (ACTA) en Hogeschool (Hogeschool Utrecht)
  • HKZ gecertificeerd (dit hebben slechts 12 praktijken in Nederland!)

Door onze manier van werken kunnen wij meer service bieden en met meer kwaliteit werken.

Ons centrum is gevestigd in Rotterdam en is een samenwerking tussen::

Implantaten

Wortelkanaalbehandeling

Uitgebreide gebitsrenovaties

Esthetische tandheelkunde

Mondhygiënist

Kunstgebit

Klikgebit

Frameprothese

Maak een afspraak

Maak een afspraak

.........................................................................................................................................................................................

Nieuws

Training voor het team van Tandheelkundig Centrum Wilhelminapier.

Woensdag 28 september 2016 om 12:00 | door: Frank Andriessen

Als praktijk zijn wij zeer serieus bezig met de praktijkhygiene zodat patiënten veilig behandeld kunnen worden. Zo worden wij jaarlijks door Lloyds gevisiteerd en oa. op onze hygieneprotocollen gecontrolleerd. Vandaag een presentatie voor ons gehele team over de WIP richtlijnen en de veranderingen die in 2016 plaats hebben gevonden tov de oude richtlijn uit 2007.

training van het tandheelkundig team over hygiene richtlijnentraining van het tandheelkundig team over hygiene richtlijnen 2training van het tandheelkundig team over hygiene richtlijnen 3

 

 

 

 

 

 

 quote “Ik worstelde al een tijdje met een loszittend kunstgebit. Dankzij een implantologische behandeling kan ik nu weer net zo kauwen als vroeger. Geen probleem.”

Volg ons:

Maak een afspraak

Intake-gesprek altijd binnen twee weken!

formulier  via de website


telefoon  +31 (0) 10 290 95 09

Maak een afspraak

Intake-gesprek altijd binnen twee weken! maak een afspraak formulier  via de website
telefoon  +31 (0) 10 290 95 09
Kwaliteit gegarandeerd

Volg ons: