Mondhygienepraktijk

Gezond tandvlees is de basis voor een gezond en sterk gebit. Als het tandvlees niet gezond is kunnen tanden en kiezen los gaan staan en verloren gaan. De mondhygienist helpt u om uw mond gezond te maken èn te houden.

In onze behandelkliniek zit naast een gespecialiseerde verwijspraktijk ook een mondhygienepraktijk gevestigd. In onze mondhygienepraktijk is onze mondhygienist Karin Dekker werkzaam. Karin is een ervaren mondhygienist die jarenlang les heeft gegeven op de opleiding voor mondhygiene. Ze geeft nog steeds veel cursussen op dit gebied bij de ACTA.

In onze mondhygienepraktijk kunt u zonder verwijzing terecht voor de volgende behandelingen:

  • Verwijderen van aanslag/witter maken van tanden
  • Mondhygienebehandelingen
  • Behandeling van tandvleesontsteking (gingivitis)
  • Behandelingen van ernstige tandvleesontsteking (parodontitis)
  • Behandeling van slechte adem
  • Behandeling van gevoelige tandhalzen

Wij hechten grote waarde aan het geven van de juiste adviezen en de juiste behandelingen met helderheid over de kosten. Om die reden geven wij niet alleen advies over de behandeling zelf maar ook over de kosten. Bij uitgebreidere behandelingen krijgt u altijd een kostenbegroting mee. Helderheid, daar houden wij van, ook in onze mondhygienepraktijk.

Maak vandaag nog een afspraak met onze mondhygiënist!

Bent u benieuwd naar de kosten van een behandeling door de mondhygiënist? Woont u in Rotterdam en wilt u graag een second opinion voordat u een beslissing neemt? Maak vandaag nog een afspraak via het formulier of bel ons op 010 290 9509.

Maak een afspraak

voor het inplannen van een intake-consult.
telefoon  010 - 290 95 09
Kwaliteit gegarandeerd