Gebitsrenovaties  –  Uitgebreide behandelplannen

Soms zijn mensen door omstandigheden lange tijd niet naar de tandarts geweest. Angst, geen tijd hebben of financiële redenen kunnen hiervan de oorzaak zijn. Het gebit kan hierdoor ernstig verwaarloosd zijn. Het regelmatig afbreken van stukjes van uw tanden of kiezen, pijn, standsveranderingen van de tanden, mobiel worden van tanden en kiezen: het zijn allemaal tekenen dat er iets aan de hand is met uw gebit. Een uitgebreide gebitsrenovatie is dan nodig.

Doordat in ons centrum alle specialisaties onder één dak samenkomen, bent bij ons aan het juiste adres om dergelijke gebitsrenovaties te laten uitvoeren. Van tevoren worden, door middel van uitgebreid onderzoek, röntgenfoto’s en meestal ook gebitsmodellen uitgebreid bestudeerd om te ontdekken wat precies de oorzaak is van het verval van uw gebit. Na het inventariseren van uw wensen komen wij met meerdere behandelvoorstellen. U krijgt van ons een behandelplan met een begroting die in een aparte afspraak met u besproken worden. Zo staat u bij ons nooit voor verrassingen.

Folders

Voor meer informatie kunt op de onderstaande links klikken. U kunt zo diverse folders die met gebitsrenovaties te maken hebben downloaden.

Voorbeeldbehandeling uitgevoerd in ons centrum

Voor voorbeeldbehandelingen die in ons centrum zijn uitgevoerd kunt u kijken op onze voorbeeldpagina. Als de behandeling waar u naar zoekt er niet tussen staat, vraag hier dan naar tijdens de eerste afspraak!

Maak een afspraak

voor het inplannen van een intake-consult.
telefoon  010 - 290 95 09
Kwaliteit gegarandeerd