Endodontische herbehandeling door onze endodontoloog

Soms kan er, ondanks dat de tand in het verleden met een wortelkanaalbehandeling is behandeld, een ontsteking ontstaan. Zo kan het zijn dat een kanaaltje destijds niet gevonden is omdat dit is dichtgeslibd, of dat een kanaal onvoldoende is schoongemaakt. U kunt dan naar een endodontoloog in ons behandelcentrum verwezen worden door uw tandarts voor een nieuwe wortelkanaalbehandeling. Voorzichtig verwijder onze endodontoloog dan de oude wortelkanaalvulling  en maakt deze opnieuwschoon. Vervolgens brengt de endodontoloog een nieuwe wortelkanaalkanaalvulling aan. Dit alles gebeurt met behulp van een microscoop, zodat we er zeker van zijn dan dit keer wel alle kanalen zijn gevonden en al het geïnfecteerde weefsel is verwijderd.

Maak vandaag nog een afspraak met onze endodontoloog in Rotterdam!

Heeft u een her-wortelkanaalbehandeling nodig en wilt u deze door een endodontoloog uit laten voeren? Wilt u meer informatie over endodontologie in Rotterdam? Of wilt u graag een second opinion voordat u een beslissing neemt? Maak vandaag nog een afspraak via het formulier of bel ons op 010 290 9509.

Folders

Voor meer informatie kunt u op de onderstaande link klikken. U vindt er meer informatie over de wortelkanaalbehandeling en over de herwortelkanaalbehandeling bij de endodontoloog.

wortelkanaalbehandeling (pdf)

Maak een afspraak

voor het inplannen van een intake-consult.
telefoon  010 - 290 95 09
Kwaliteit gegarandeerd